Rozhodněte se pro výběr oblíbeného plně automatického kávovaru JURA, protože ...
Plně automatické kávovary JURA umožňují dopřát si výběr z neomezené řady čerstvé kávy dle Vaši chuti. Můžete si vychutnat exkluzivní pražené delikatesy, vzácně nalezené odrůdy, nebo výrobek z místního supermarketu. Naše přístroje jsou založeny na tom, aby dostaly z jakéhokoliv kávového zrnka to nejlepší.
Proces pražení je to, co dává kávovému zrnku báječné aroma. Káva obsahuje kolem 1000 různých chutí, jedná se o jednu z nejaromatičtějších potravin vůbec.
Příroda nám dala dokonalé balení pro uchování chuti bez závad: kávové zrnko.
Plně automatické kávovary JURA jsou navrženy tak, aby vždy připravily dokonalou kávu. Rozmanitost možností v nastavení Vám dopřeje kávové potěšení oblíbených druhů a specialit.
Plně automatické kávovary JURA mají intergrovanou údržbu, která lze snadno spustit stisknutím tlačítka údržby:
Pro dokonalou kávu v každém šálku je důležité přístroj udržovat běžnou údržbou a následující rutinní údržbou po použití mléka, kávy a vody z hygienických důvodů.
Úspora energie
Šetrnost k naši planetě a k jejím zdrojům bylo vždy předností JURA. A to je důvod, proč plně automatické kávovary JURA přichází s inovační technologií a úsporným energetickým režimem předcházejícím zbytečné spotřebě a aktivní úsporou energie. Nezávislý test ukázal, že přístroje od JURA patří mezi nejlepší v šetrnosti energie.
Rozhodněte se správně pro oblíbené výrobky a ušetřete v cenách za energii.
Eco-přátelský
Přípravou znamenité kávy z čerstvých kávových zrn aktivně pomáháte redukovat odpad. Pomletou kávu můžete jednoduše zkompostovat, nebo použít jako hnojivo rostlin a chránit je tím.
Smysl pro detail se mnoha různými způsoby projevuje na každém výrobku JURA. Příkladem může být precizní mlýnek Aroma, který vždy čerstvě pomele kávová zrna na správnou jemnost, takže výsledkem je dokonalá káva.
I samotný design mlýnku je mistrovské dílo moderní techniky. Řezné hrany svým počtem, charakteristikou a úhlem mají zajistit maximální efektivitu mletí a zachovat co nejvíce aroma. Zároveň se vyznačují malým opotřebením a vysokou odolností.
Dokonalé potěšení s kávovary JURA začíná vždy u čerstvých kávových zrn. Každý barista Vám řekne, že kávová zrna musí být dobře pomletá na správnou jemnost. Pouze tehdy mají optimální chuť, uvolňují v šálku intenzivní aroma a doplňují každé espresso o sametově jemnou, bohatou a delikátní pěnu.
Celá desetiletí společnost JURA konstruuje veškeré své výrobky tak, aby bylo možné snadno provádět jejich údržbu a opravy, takže vydrží dlouhá léta jako nové.
Při výběru materiálů je pamatováno na odolnost. Celosvětová servisní síť se stará o to, aby si výrobky udržely svoji hodnotu. Nejmodernější technologie zvyšují na maximum energetickou účinnost a eliminují zbytečnou spotřebu energie v pohotovostním režimu. Zákazníci JURA pomáhají chránit životní prostředí a budoucnost planety.
Šálek lahodné kávy z čerstvých kávových zrn, čerstvě pomletých jedním dotykem tlačítka a čerstvě uvařených za méně než 60 sekund – přesně podle vašeho osobního vkusu.
Kávová zrna jsou vždy čerstvě pomleta tak, aby garantovala optimální chuť. Změnou nastavení mlýnku si můžete zvolit požadovanou jemnost mletí kávových zrn. Jemnost mleté kávy má vliv na dobu průtoku vody, takzvaný čas extrakce. Čím jemněji je káva pomletá, tím intenzivnější je chuť. Zdokonalením řezného úhlu uvnitř mlecího kuželu mlýnku AromaG3 se inženýrům JURA podařilo výrazně zvýšit účinnost. Díky tomu lze dosáhnout dokonalého, přirozeně plného aroma za poloviční dobu mletí.
Káva obsahuje 98 % vody. Znamená to, že čerstvá studená voda je pro přípravu dokonalé kávy nezbytným předpokladem. Ohřívání vody způsobuje usazování vápníku (vodního kamene). Pokud není voda filtrována, dochází k zanášení kávovaru vodním kamenem. JURA nabízí inteligentní řešení: filtrační patronu CLARIS
I.P.B.A.S. je způsob předspaření, který z každé kávové směsi nebo pražené kávy uvolňuje optimální vůni a chuť. Spařovací jednotka je ústřední součástí plně automatického kávovaru. Variabilní spařovací jednotka JURA pojme 5 g až 16 g mleté kávy. Můžete tak kávu přizpůsobit svému osobnímu vkusu. Impulzní extrakční proces získá i z velmi krátkých kávových specialit, jako je espresso nebo ristretto, maximální aroma. Voda protéká v krátkých přesných intervalech přes jemně pomletou kávu a tak dochází k optimalizaci času extrakce.
Kávové speciality, jako je cappuccino, latte macchiato a další mléčné nápoje, se připravují s mlékem nebo mléčnou pěnou. Inovativní napěňovače mléka JURA využívají revoluční technologii jemné pěny k vytvoření lehce texturované pěny s dlouhotrvající konzistencí nebo k jednoduchému ohřátí mléka na požadovanou teplotu.
Vášeň pro dokonalost nás motivuje k neustálému vývoji nových technologií, které slouží k přípravě kompletního sortimentu lahodných kávových specialit.
JURA trvale určuje nové standardy, pokud jde o její nabídku specialit, finální výrobky a obsluhu. Klíčem k přípravě dokonalého nápoje jsou inovační technologie vyvinuté za jediným účelem: přípravy kávy přesně podle vaší chuti stiskem jednoho tlačítka. Rozhodující je ale nakonec vždy Váš dobrý osobní vkus.